X
تبلیغات
خواص داروهای گیاهی - خواص کشک

خواص داروهای گیاهی

خواص کشک

 

 

 

 

 

کشک یکی از فرآورده های ماست با ماندگاری طولانی است

کشک در روش سنتی از ماست بدون چربی و یا دوغ باقی مانده

 پس از کره گیری تهیه می شود . کشک خشک 55 تا 75 درصد

  پروتئین دارد .

جالب است بدانید که هیچ ماده غذایی به این اندازه پروتئین ندارد

 کشک با وجود حجم کم دارای کلسیم ، پروتئین ، چربی ، نمک و

 ویتامینهای  B1و B2  است کشک به مانند یک غذای مقوی ،

 گرسنگی را کاهش داده و حجم کمی از معده را اشغال می کند .

کشک ضد عفونی کننده دستگاه گوارش است همچنین محتوای

 بالای کلسیم و فسفر آن در پیشگیری از پوکی استخوان موثر

 است .

 تحقیقات نشان می دهد کشک مقادیر فراوان پیش ساز گلوتاتیون

 را دارد که به خوبی از دستگاه گوارش جذب و وارد گردش خون

میشود و به راحتی از دیواره سلول هم عبور می کند خواص مهم

 گلوتاتیون در کنترل رادیکالهای آزاد موجب پیشگیری از سرطانها ،

 کند شدن روند پیری و افزایش طول عمر سلولها می شود .

به بیماران سرطانی بعد از هر وعده غذا 2تا 3 قاشق کشک

 پاستوریزه بخورانید .    

 کشک غذایی نفاخ است از این رو برای سهولت هضم آن میتوان

 کشک را به همراه نعناع خشک مصرف کرد .

از آنجا که کشک غنی از پروتئین است محیط مناسبی برای رشد و

 تکثیر میکروارگانیسمها محسوب میشود از جمله این

 میکروارگانیسمها می توان از کلستریدیومها نام برد لذا قبل از

 مصرف، کشک را 10تا 20دقیقه بجوشانید تا از بار میکروبی آن

 کاسته شود .

علایم فساد بودن کشک

بوی تند و زننده ، تغییر رنگ ، بوی نامطبوع ، غلیظ شدن بیش از حد

+ نوشته شده در  شنبه پانزدهم اسفند 1388ساعت 8:27  توسط حبیب اله گلفام  |